fbpx

Black Friday laptop kortingen 2019

Op 29 november 2019 is het weer zover, Black Friday 2019 barst dan in alle hevigheid los in België. De jongste jaren is Black Friday een echte traditie geworden. Wij verzamelen voor jou op Black Friday de beste laptop kortingen. Op deze pagina een overzicht van de kortingen op laptops op Black Friday.

Op 29 november 2019 geven veel webshops aanzienlijke kortingen. In veel gevallen zijn de kortingen nog hoger dan tijdens de solden. Voorgaande jaren groeide het succes van Black Friday in België aanzienlijk dit samen met de kortingen die ook elk jaar groter worden. Dit jaar verwachten we niets anders. Verwacht dus héél grote kortingen bij diverse webshops online.

Black Friday laptop korting

Wie opzoek is naar een laptop kan op Black Friday zonder twijfel koopjes doen. Er zullen diverse laptop koopjes zijn in een groot aantal webshops in België. Het is dus aan te raden indien mogelijk om je aankoop even uit te stellen tot 29 november.

Wil je op de hoogte blijven van welke kortingen er zoal zijn? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Wij van De Beste Laptop zullen in de week van 29/11 en uiteraard op Black Friday zelf de kortingen verzamelen op laptops. We doen dit in samenwerking met onze diverse partners.

Black Friday Laptop kortingen

CoolBlue Black Friday

Black Friday is gestart bij Coolblue! Bekijk hier de beste Laptop deals van Coolblue.

Hieronder vind je alvast onze selectie aan beste laptops die je kan kopen tijdens deze editie van Black Friday. We kunnen alvast meegeven dat deze kortingen echt zijn. Geen valse kortingen dus. Noemenswaardig is ook de hoge kortingen die Microsoft Surface laptops krijgen.

Twijfel in elk geval niet te lang. Veel laptops zijn slecht beperkt op voorraad.

De Beste Coolblue Black Friday Laptop Deals
HP Pavilion 15-cw1017nb Azerty
HP Pavilion 15-cw1017nb Azerty
Deze HP laptop staat op nummer 1 in ons overzicht van beste budget laptops. Hij beschikt over een snelle quad core processor van AMD, 8GB aan RAM, 256GB SSD en een batterijlading is goed voor 9 uur plezier.
499 599
image
Lenovo Legion Y540-15IRH-PG0 81SY0070MB Azerty
Lenovo Legion Y540-15IRH-PG0 81SY0070MB Azerty
Wie opzoek is naar een gaming laptop doet met deze Lenovo een super deal! Hij is een van de beste deals tijdens deze Black Friday. Bekijk deze specificaties maar een: Intel i7 processor, NVIDIA GeForce GTX 1650 videokaart, 256 GB SSD + 1TB HDD en 16GB RAM. Een absolute topper!
1098,99 1299
image
HP Pavilion 15-cs2111nb Azerty
HP Pavilion 15-cs2111nb Azerty
Deze HP laptop is mede dankzij de Black Friday korting een absolute aanrader voor zijn prijs. Een i7 Intel processor, 16GB RAM, NVIDIA GeForce GTX 1050 videokaart, 512GB SSD en een autonomie van 11 uur!
999 1099
image

Mediamarkt Black Friday

Ook Mediamarkt neemt elk jaar deel aan Black Friday. Het voordeel van Mediamarkt is dat je online je artikel kan reserveren en meteen kan afhalen in de dichtstbijzijnde winkel. Zo ben je zeker van je beste deal op je nieuwe laptop.

Weet als eerste wat de beste deals zijn op Black Friday: 

Onze Partners

Tags:

Nico is de bezieler en beheerder van deze website. Stichter van Apple Nieuws Vlaanderen - MacKopen.be en De Beste Laptop. Gepassioneerd door technologie.