Kortingen op laptops: Vriendenprijsdagen bij Coolbue

Coolblue laptop korting

Het zijn weer vriendenprijsdagen bij Coolblue. Zoals de naam van de actie al doet vermoeden wil dat zeggen dat heel wat producten een mooie korting krijgen. Ook laptops dus. Wil je een laptop kopen met een leuke korting? Dan is het nu het juiste moment!

De vriendenprijsdagen bij Coolblue is een jaarlijks terugkerende kortingsperiode bij Coolblue. Dit jaar vinden die plaats van 18/05/2022 tot en met 3/06/2022. Tot die datum kan je dus korting krijgen op allerlei producten bij Coolblue en dus ook laptops. In deze dure tijden is deze kortingsperiode handig meegenomen.

Voor jou geselecteerde laptops

Bij De Beste Laptop kijken we vooral naar de kortingen op laptops. Zoals je van ons kan verwachten hebben we voor jou de de beste laptops geselecteerd dat je tijdens de vriendenprijsdagen kan kopen.

De laptops zijn met extreme zorg geselecteerd zodat je er zeker mag van zijn dat je een laptop koopt waar je lange tijd plezier zal aan hebben. Al onze laptops beschikken over minimaal:


Bekijk alle vriendenprijzen op Apple producten

Heb je een vraag over een van deze laptops? Heb je twijfels? Aarzel dan niet om mij te contacteren. Dat kan heel eenvoudig door een reactie te plaatsen onder dit artikel. Ik help je heel graag verder met mijn persoonlijk en onafhankelijk advies.

Heb ik je goed geholpen?

Gemiddelde beoordeling / 5. Aantal beoordelingen:

Nog geen stemmen, breng je de eerste stem uit?

Wat fijn dat je dit artikel goed vond šŸ™‚

Volg ons op sociale media voor nog meer leuke tips

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig was voor jou!

Laat ons deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Nico

Nico

Nico is de bezieler en beheerder van deze website. Als technologie expert geef ik je graag advies over onder andere Laptops, Apple en Televisie toestellen.

2 Opmerkingen
 1. WAAROM raad u nog brol van ACER aan? Is dit geen klantenmisleiding? Ik wou een nieuwe laptop kopen omdat mijn laptop van ACER juist goed is om bij het afval gezet te worden. Ik raad u dan ook aan om reviews op Trustpilot te lezen! Ik vertrouw uw publiciteit dus niet meer…

  • Beste NoĆ«l,

   Bedankt voor je reactie. Het is natuurlijk zeer jammer dat je een negatieve ervaring hebt met Acer. Ik heb er natuurlijk geen idee van wat er bij jou is fout gelopen. Ik selecteer alle laptops hier met de grootste zorg. En Acer laptops horen hier nu eenmaal bij.

   De reviews op Trustpilot zijn me zeker gekend. Maar Trustpilot is niet de beste referentie om te gaan kijken of een product al dan niet betrouwbaar is. Geen enkel laptop merk scoort op Trustpilot een voldoende.

   Dit zijn de scores van de belangrijkste laptop merken op Trustpilot:

   • Acer: 1,7 op 5
   • HP: 1,2 op 5
   • Lenovo: 1,8 op 5
   • MSI: 2,1 op 5
   • Apple: 1,7 op 5
   • Dell: 1,4 op 5

   Zoals je zelf kan zien zijn deze scores belachelijk laag. Dit komt omdat reviews op Trustpilot niet objectief zijn. Enkel mensen met problemen met hun toestel zullen op dergelijke websites een review plaatsen. Net daarom geven ze dus een vertekend beeld. Als we jouw stelling volgen zouden we dus kunnen stellen dat volgens Trustpilot Acer even goed is als Apple, beter is dan HP en Dell. Enkel Lenovo en MSI zouden beter zijn dan Acer.

   Een stelling die dus geen steek houdt. Apple wordt over het algemeen als de beste laptop bouwer beschouwd. Ook Dell laptops hebben een heel goede reputatie.

   Acer heeft ook de laatste jaren een goede (betere) reputatie opgebouwd. En is zeker niet HET slechte merk zoals je lijkt te omschrijven. Acer is de betere koop in de goedkopere klasse.

   Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust, ik help je graag verder.
   Groeten,
   Nico van De Beste Laptop

Kan ik jou verder helpen?

De Beste Laptop