Beste prijs

De beste budget laptop april 2017

Maandelijks gaan we opzoek naar de beste budget laptop van dit moment. Ben je opzoek naar een laptop voor de beste prijs/kwaliteit verhouding met een beperkt budget? Dan kan je op dit moment best deze laptop overwegen.

Voor een budgetlaptop is naast de prijs ook de duurzaamheid belangrijk. Je wilt echter geen laptop die na enkele maanden al trager wordt of amper nog taken aankan. de Asus K541UA-DM555T-BE valt net onder het budget van 600€ en is zeker klaar voor de toekomst.

Supersnel opstarten

Deze laptop is uitgerust met een SSD schijf van 128GB, hierdoor start de laptop op in amper 15 seconden! 128GB aan opslag capaciteit lijkt erg weinig toch kan je er aardig wat mee. Wie in de toekomst wenst uit te breiden kan een SSD kaartje in de laptop stoppen en zo kan je je opslagcapaciteit in de toekomst uitbreiden. We kiezen in deze budget laptop bewust voor enkel SSD opslag en geen klassieke harde schijf. Zo heb je voor weinig geld een zeer snelle laptop. Bijkomend voordeel is de batterijduur. Tot 3 uur kan je non-stop op batterij spanning werken.

Waarvoor is deze laptop geschikt?

Een budget laptop is over het algemeen een laptop zonder uitschieters. Hij kan bepaalde taken aan zonder uit te blinken, sommige taken zijn simpelweg te zwaar. Dat is niet anders bij deze laptop, toch kan hij de meeste taken met gemak aan, dankzij onze keuze voor SSD opslag.

Deze laptop is geschikt voor:

 • Internetten en mailen
 • Films bekijken
 • Tekstverwerking (Office toepassingen)
 • Foto’s bewerken
 • Video’s bewerken is mogelijk maar kan tijd in beslag nemen

Deze laptop is niet geschikt voor:

 • Gaming

Daarnaast is deze laptop degelijk gebouwd, ASUS is een betrouwbaar merk gekend voor zijn duurzaamheid en bouwdegelijkheid. Met een gewicht van 2kg is het niet de lichtste laptop, maar hij is wel robuust voor transport.

Ben je helemaal overtuigd? Bekijk dan deze laptop in detail, we gaan steeds opzoek naar de goedkoopste aanbieder voor deze laptop. Heb je vragen of opmerkingen dan mag je gerust reageren onder dit artikel of ons een mailtje sturen. We zijn ook bereikbaar op onze Facebook pagina voor advies of opmerkingen.

7 Totale Score
Een snelle laptop voor een kleine prijs

Dankzij zijn SSD opslag en de Intel i5 processor is deze budget laptop bijzonder aan te raden. Zijn 15 inch scherm is full HD, en heeft een anti glare coating. hierdoor is er weinig reflectie. Een ideale laptop om mee te mailen, surfen, films en serie's mee te bekijken. Bovendien start hij razendsnel op!

Pluspunten
 • Start snel op
 • 8 GB aan geheugen
 • Krachtige Intel i5 processor
 • SSD opslag zorgt voor snelle opslag
- Minpunten
 • Geen DVD speler
 • Met 2KG aan gewicht niet de lichtste van zijn generatie
Gebruikers Beoordeling: Wees de eerste!

Nico is de bezieler en beheerder van deze website. Stichter van Apple Nieuws Vlaanderen - MacKopen.be en De Beste Laptop. Gepassioneerd door technologie.

Vragen of opmerkingen zijn steeds welkom

Heb je een vraag of opmerking?

De Beste Laptop