Beste koop

De beste gaming laptop april 2017

€ 1592 € 1699 Bekijk details

De GT62VR notebook van MSI is een zeer krachtige notebook en bedoeld voor de echte gamer.

Gaming laptops zijn de meeste veeleisende laptops. Ze vragen heel veel rekenkracht en dus snelheid. Moeten beschikken over uitmuntende videokaarten en liefst van al moet de batterij ook een tijdje meegaan.  Deze maand selecteren we een echt toppertje.

De MSI GE62VR 6RF-082BE Apache Pro heeft alles in huis wat een gamer nodig heeft. Bovendien is hij een van de eerste laptops die “VR Ready” is. De NVIDIA GeForce GTX 1060 videokaart zorgt ervoor dat je de nieuwste games in de hoogste resolutie kan draaien.

Voor het eerst een echte gaming laptop

Tot voor kort waren gaming laptops een beetje en taboe, de zwaarste games konden ze niet aan. Tijden veranderen echter en mede dankzij de NVIDIA GeForce GTX 1060 videokaart kan je nu echt gamen op een laptop. Vrijwel elke game kan je in de hoogste instellingen doen draaien aan 60FPS. Bovendien beschikt deze krachtpatser over een IPS Full HD scherm. Ook de processor zorgt voor de goede prestatie’s. Deze laptop is voorzien van een Intel i7 Skylake processor aan 2,6 GHz met een boost tot 3,5 GHz. Daarnaast beschikt deze laptop standaard over 16GB aan DDR4 geheugen.

Qua opslag heeft MSI gekozen voor 256GB aan SSD opslag en een harde schijf van 1TB. Opstarten doet deze krachtpatser in amper 10 seconden. De Wifi technologie is daarentegen niet van de snelste maar de LAN Killer E2400 adapter doet menig gamer dan weer kwijlen.

Goede prijs/kwaliteit

Op moment van schrijven betaal je voor deze laptop zo een €1699. Gezien zijn prestaties en de gebruikte hardware is dit een meer dan redelijk prijs. Bovendien is de bouwkwaliteit van deze laptop uitermate goed. Het lijdt geen twijfel, voor dit budget is deze laptop de beste koop.

8.5 Totale Score
Gaming laptop met desktop prestaties

Deze laptop bezorgt je topprestaties die je voorheen enkel mogelijk achtte van desktop PC's. MSI zorgt bovendien voor zeer goede afwerking. Niet voor niets is deze laptop door meerdere magazine's uitgeroepen tot gaming laptop van de maand.

Pluspunten
  • NVIDIA GeForce GTX 1060 videokaart
  • IPS Scherm
  • Bouwkwaliteit
  • Start zeer snel op
- Minpunten
  • Wifi hardware kon beter (maar is niet problematisch)
  • MSI Software is omslachtig
Gebruikers Beoordeling: Wees de eerste!
De beste gaming laptop april 2017
De beste gaming laptop april 2017
€ 1592 € 1699

Nico

Nico is de bezieler en beheerder van deze website. Stichter van Apple Nieuws Vlaanderen - MacKopen.be en De Beste Laptop. Gepassioneerd door technologie.

Vragen of opmerkingen zijn steeds welkom

Heb je een vraag of opmerking?

De Beste Laptop