Onze keuze

De beste Mid-end Laptop april 2017

LENOVO 510-15ISK met 256GB aan SSD en een zeer krachtige Intel i7 processor. Een echte spierbundel voor een lage instapprijs

Een mid-end laptop is een manusje van alles. Je kan er alles mee doen, zelfs gamen. Echter zal hij nooit geschikt zijn voor de allerzwaarste games of voor zware videobewerking. Onze mid-end laptops selecteren zeer zorgvuldig en we focussen ons op details.

Deze maand hebben we een echt werkpaardje geselecteerd, voor een heel mooi budget de LENOVO 510-15ISK. Een echte top laptop die zo goed als alles aankan. Bovendien is hij mooi van design en makkelijk te transporteren. Voor deze prijs/kwaliteit is hij momenteel zo goed als onklopbaar.

Supersnel opstarten

De LENOVO 510-15ISK beschikt over 256GB SSD aan opslagcapaciteit. Dit zorgt er voor dat deze laptop in amper 15 seconden opstart en razendsnel is. Dankzij de SSD opslag bespaar je aardig op batterijverbruik. Je kan met gemak een aantal uur op batterijstroom werken. Zelfs de zwaarste programma’s, denk maar aan Photoshop, laden dankzij de SSD razendsnel.

Uitmuntend scherm & grafische kaart

Deze laptop is uitgerust met een IPS scherm. IPS? Dankzij het IPS scherm zie je vanuit elke hoek ware kleuren in FULL HD. Dankzij deze technologie is deze laptop uitermate geschikt voor fotografen, of het nu voor je hobby is of professioneel. De NVIDIA GeForce GT940MX videokaart zorgt er ook voor dat je zonder problemen foto’s kan bewerken. Games spelen is geen probleem, alleen de zwaarste games kunnen een probleem zijn. Games zoals Fifa 17 zijn zeker geen probleem.

Processor

De Intel i7 processor zorgt ervoor dat je probleemloos verschillende programma’s kan doen draaien, zonder enig probleem. De Intel Core i7 processor is krachtig genoeg voor de meest veeleisende programma’s.

Deze laptop is geschikt voor:

 • Internetten en mailen
 • Films bekijken
 • Tekstverwerking (Office toepassingen)
 • Foto’s bewerken
 • Video’s bewerken

Deze laptop is minder geschikt voor:

 • Zware games

Ben je helemaal overtuigd? Bekijk dan deze laptop in detail, we gaan steeds opzoek naar de goedkoopste aanbieder voor deze laptop. Heb je vragen of opmerkingen dan mag je gerust reageren onder dit artikel of ons een mailtje sturen. We zijn ook bereikbaar op onze Facebook pagina voor advies of opmerkingen.

7.5 Totale Score
Een manusje van alles

Deze laptop kan alles aan, voor een niet te hoog budget. Zelfs gamen is geen probleem dankzij zijn toegewezen videokaart.

Pluspunten
 • Start op in 15 seconden
 • Krachtige Intel core i7
 • IPS scherm zorgt voor ideale kleurweergave
 • Geschikt voor games
- Minpunten
 • Geen DVD drive
 • Toetsenbord is niet verlicht
Gebruikers Beoordeling: Wees de eerste!
De beste Mid-end Laptop april 2017
De beste Mid-end Laptop april 2017
€ 779

Nico is de bezieler en beheerder van deze website. Stichter van Apple Nieuws Vlaanderen - MacKopen.be en De Beste Laptop. Gepassioneerd door technologie.

Vragen of opmerkingen zijn steeds welkom

Heb je een vraag of opmerking?

De Beste Laptop