Microsoft Surface Laptop nu te bestellen in België

Op 3 mei 2017 stelde Microsoft de Surface Laptop voor. De Surface laptop is een laptop bedoeld voor studenten of gebruikers die vaak op pad moeten met hun laptop. Het is ook de eerste laptop die gebruik maakt van Windows 10s.

Microsoft Surface Laptop Microsoft heeft koste nog moeite gespaard om van de Surface laptop een mooi toestel te maken. Hij heeft een naadloos design en rondom het keyboard vind je een alcantara bekleding. Het is duidelijk dat Microsoft met de lancering van de ze laptops een nieuwe weg inslaat. Ze zien er trendy uit en met een gewicht van 1,25kg heel draagbaar. De laptop van Microsoft is te verkrijgen in 4 kleuren: zilver, goud, blauw en rood. Echter, in België is hij voorlopig enkel in het grijs te verkrijgen.

Surface Laptop specificaties

De Surface Laptop is voorzien van de nieuwste generatie intel i5 of i7 processoren,  met als grafische kaart een Intel HD 620 (i5) of Intel Iris Plus Graphics 640 (i7). Het beeldscherm is een IPS paneel met touchscreen met een resolutie van 2256 x 1504 pixels en een pixeldichtheid van 201 ppi. Qua aansluitingen kan hij rekenen op USB 3.0, Mini DisplayPort, 3.5mm AV en SurfaceConnect. verder krijgt hij ook een 720p front camera mee en uiteraard ook WiFi & Bluetooth.

Alhoewel de Surface Laptop gemaakt is om te werken op Windows 10s kan je je laptop upgraden tegen meerprijs naar Windows 10 pro. Het eerste jaar Office 365 krijg je trouwens cadeau bij aankoop van een Surface Laptop.

Microsoft Surface Laptop kopen in België

Bij de lancering van de laptop, op 15 juni 2017, is enkel de intel i5 versie te verkrijgen. De i7 versies zijn nu al te bestellen maar kunnen pas geleverd worden vanaf 15/8/2017. Bij de lancering kan je dus kiezen uit 2 modellen:

Vanaf 15/8/2017 komen daar twee modellen bij:

Alle boven vermelde Surface Laptop versies zijn nu te bestellen in de Microsoft Store. De i5 versies worden geleverd vanaf 15 juni, de i7 versies vanaf 15 augustus 2017

 

Heb ik je goed geholpen?

Gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal beoordelingen: 0

Nog geen stemmen, breng je de eerste stem uit?

Wat fijn dat je dit artikel goed vond 🙂

Volg ons op sociale media voor nog meer leuke tips

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig was voor jou!

Laat ons deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Nico

Nico

Nico is de bezieler en beheerder van deze website. Stichter van Apple Nieuws Vlaanderen - MacKopen.be en De Beste Laptop. Gepassioneerd door technologie.

1 Reactie
  1. Dit kan wel eens een geweldig alternatief worden voor de MacBook Air, ik kijk uit naar de reviews!

Kan ik jou verder helpen?

De Beste Laptop

Mis deze laptop kortingen niet!

Laptop korting

Mis deze kortingen NIET

Deze exclusief geselecteerde kortingen op laptops mag je zeker niet gemist hebben!