Wintersolden 2020: Dit zijn de beste laptop solden

Het nieuwe jaar is nog maar gestart en daar zijn traditiegetrouw alweer de winter solden. Het moment om de aankoop te overwegen voor een nieuwe laptop. Onze website is natuurlijk weer van de partij om voor jou de beste laptop solden uit te zoeken.

Tijdens de wintersolden kan je meestal de beste koopjes van het jaar doen, zeker wat laptops betreft. Het jaar is pas gestart dus komen er nieuwe modellen, en de stock die is aangelegd voor de feestdagen en bij de start van het nieuwe schooljaar moet de deur uit. Dus is er meestal een héél ruime keuze.

Zijn het wel echte solden?

Je kent wel het verhaal, de prijs van de laptop gaat voor de solden stil naar omhoog om dan tijdens de solden zogezegd te zakken in prijs. Maar eigenlijk betaal je gewoon de prijs of zelfs meer dan de prijs die je doorheen het jaar betaald.

Wel wees gerust, de aanbiedingen die wij hier plaatsen zijn ook echte solden. We houden de prijzen doorheen de jaren nauwlettend in het oog. Hierdoor zijn we zeker van jou de beste laptop kortingen aan te bieden.

De beste laptop solden

1 HP Pavilion 15-cw1017nb Azerty

Deze laptop is tevens onze nummer 1 budget laptop en we zagen hem ook al in ons overzicht voor beste studenten laptops. Deze 15 inch HP Pavilion 15-cw1017nb is qua prijs/kwaliteit de beste koop die je kan doen. Hij beschikt over een snelle quad core processor van AMD, 8GB aan RAM, 256GB aan SSD van de nieuwste (zeer snelle) generatie, de nieuwste generatie USB 3.1. Voor die prijs krijg je zelfs een verlicht toetsenbord. Uniek in deze prijscategorie! Niet twijfelen, dit is de beste budget laptop met maar weinig compromissen.

HP 17-ca1045nb Azerty
HP 17-ca1045nb Azerty
Zonder twijfel de beste budget laptop van dit moment.
649 749
image

2 Lenovo IdeaPad L340-15IRH 81LK009LMB Azerty

Deze Lenovo IdeaPad is een prima allround laptop. Je kan er zowel video’s mee bewerken als games mee spelen. Tegelijk is hij ook niet te overdreven duur. Tijdens deze solden wordt hij echter wel een koopje. Je krijgt aardig wat voor je geld: een Intel i7 Processor, 256GB SSD en 1TB SSD, NVIDIA GeForce GTX 1050 videokaart, 16GB RAM en een IPS scherm. Je krijgt dus zeker waar voor je geld.

Lenovo IdeaPad L340-15IRH 81LK009LMB Azerty
Lenovo IdeaPad L340-15IRH 81LK009LMB Azerty
Deze Lenovo laptop is een prima allround laptop, je krijgt waar voor je geld
999 1099
image

3 HP 17-ca1045nb Azerty

Heb je een voorkeur voor grotere laptops? Dan is deze HP 17-ca1045nb Azerty een goede keuze. Bovendien is hij een van de weinige laptops die ook beschikt over een DVD brander. Je kan dus DVD’s lezen en schrijven. Een ideale laptop dus voor mensen met een grote foto collectie. Verder beschikt hij over een AMD Ryzen 5 processor, 256 GB SSD + 1 TB HDD, 16 GB RAM en een DVD brander.

HP 17-ca1045nb Azerty
HP 17-ca1045nb Azerty
Wie graag werkt op een 17 inch laptop heeft met deze laptop een topper beet. Inclusief een DVD brander
649 749
image

De solden zijn nog maar net gestart dus er komen ongetwijfeld nog aanbiedingen bij. Wij houden de beste deals bij en passen onze website aan van zodra er nog betere solden te vinden zijn.

Wens je op de hoogte te blijven?

Nico is de bezieler en beheerder van deze website. Stichter van Apple Nieuws Vlaanderen - MacKopen.be en De Beste Laptop. Gepassioneerd door technologie.

Vragen of opmerkingen zijn steeds welkom

Jouw reactie

Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0

Send this to a friend