Wintersolden 2022: Dit zijn de beste laptop solden

Op 3 januari 2022 starten de wintersolden in België. Dat is het ideale moment om je nieuwe laptop te kopen. Want dan krijg je mooie kortingen op een groot assortiment van laptops. Op deze pagina geven we jou alvast een overzicht van de beste laptop solden.

Laptop solden 2022 Tijdens de wintersolden kan je meestal de beste koopjes van het jaar doen, zeker wat laptops betreft. Het jaar is pas gestart dus komen er nieuwe modellen, en de stock die is aangelegd voor de feestdagen en bij de start van het nieuwe schooljaar moet de deur uit. Dus is er meestal een héél ruime keuze.

Zijn het wel echte solden?

Je kent wel het verhaal, de prijs van de laptop gaat voor de solden stil naar omhoog om dan tijdens de solden zogezegd te zakken in prijs. Maar eigenlijk betaal je gewoon de prijs of zelfs meer dan de prijs die je doorheen het jaar betaald.

Wees gerust, de aanbiedingen die wij hier plaatsen zijn ook echte solden. We houden de prijzen doorheen de jaren nauwlettend in het oog. Hierdoor zijn we zeker van jou de beste laptop kortingen aan te bieden.

Overzicht laptop solden

We selecteren voor jou de beste laptops die je kan kopen tijdens deze solden. Hiervoor selecteren we voor jou welke laptops er aan te raden zijn. Welke je volgens ons best zou kopen.

We bekijken en selecteren de laptops met de beste prijs kwaliteit verhouding. We selecteren laptops met voldoende rekenkracht en minstens 8GB aan RAM geheugen. Voor gaming laptops selecteren we laptops met een voldoende krachtige grafische kaart. Dit is uiteraard ook afhankelijk van je budget.

Je vindt hier een overzicht van de beste laptop solden bij verschillende online winkels. Zoals Bol.com, Coolblue, Krëfel en nog tal van andere webshops.

Blijf op de hoogte van de beste kortingen op laptops:

 

Laptop solden 2022

Laptop solden Coolblue

Coolblue laptop solden Hieronder vind je de beste laptops die je kan kopen tijdens de wintersolden 2022 bij CoolBlue. Al Deze laptops zijn door ons zorgvuldig geselecteerd.

Je kan zelf een lijstje met favoriete laptops samenstellen door op het hartje te klikken. Je kan ook specificaties van de laptops vergelijken door op de pijltjes te drukken. Zo ben je zeker dat je de juiste laptop selecteerd.

1 laptop solden

Acer Aspire 3 A315-23-R3WY Azerty

Deze Acer 15,6 inch laptop hij beschikt over een Quad core (4) AMD Ryzen 5 processor. Bovendien heeft hij 8 GB werkgeheugen, 256 GB interne opslag en een AMD Radeon Vega 8 videokaart. op gebied van externe aansluitingen heeft hij onder andere ...
2 laptop solden

HP 15s-fq2025nb Azerty

Dit is een 15,6 inch laptop van het merk HP hij heeft een een Quad core (4) Intel Core i5 processor. Bovendien heeft hij 8 GB werkgeheugen, 256 GB interne opslag en een Intel Iris Xe Graphics videokaart. op gebied van externe aansluitingen ...
3 laptop solden

HP 15s-fq2024nb Azerty

Deze 15,6 inch laptop van het merk HP hij beschikt over een Quad core (4) Intel Core i5 processor. Tevens heeft hij 8 GB RAM geheugen, 512 GB opslag en een Intel Iris Xe Graphics videokaart. op gebied van externe aansluitingen beschikt hij ...
4 laptop solden

Microsoft Surface Laptop 4 13.5″ R5se – 8GB – 128GB Platinum

Deze 13,5 inch laptop van het merk Microsoft hij heeft een een Hexa core (6) AMD Ryzen 5 processor. Daarnaast heeft hij 8 GB RAM geheugen, 128 GB opslag en een AMD Radeon Graphics videokaart. op gebied van externe aansluitingen beschikt hij ...
5 laptop solden

Lenovo IdeaPad 5 Pro 16ACH6 82L5005VMB Azerty

Deze Lenovo 16 inch laptop hij beschikt over een Hexa core (6) AMD Ryzen 5 processor. Daarnaast beschikt hij over 16 GB werkgeheugen, 512 GB opslag en een AMD Radeon Graphics videokaart. op gebied van externe aansluitingen heeft hij onder ...

Laptop solden Bol.com

Bol.com laptop solden Ook bij Bol.com vind je een ruim assortiment aan laptops tijdens deze 2022 wintersolden. De laptops die je hieronder kan vinden zijn aanraders en voldoen sowieso als basis laptop.

Je vindt in deze selectie ook gaming laptops met een mooie korting. Specificaties vergelijken kan door op de pijltjes te klikken.

Laptop solden Krëfel

Krëfel laptop solden Krëfel is gekend voor zijn goed assortiment aan laptops. Je vindt bij Krëfel sowieso mooie solden op een divers assortiment van laptops.

We selecteren voor jou de beste solden op Windows laptops.

1 laptop solden

Akoya E16401 Zilver MD62280

Dit is een laptop van laptop producent Medion hij beschikt over een Intel® Core™ i5 (11e gen.) 1135G7 processor. Daarnaast beschikt hij over 16 GB RAM geheugen, 512 GB opslag en een Intel® Iris® Xe Graphics videokaart. op gebied van externe ...
2 laptop solden

Swift 3 – Pure Silver

Deze Acer laptop hij heeft een een AMD Ryzen™ 5 5500U processor. Bovendien heeft hij 8 GB werkgeheugen, 512 GB interne opslag en een AMD Radeon™ RX Vega 7 videokaart. op gebied van externe aansluitingen heeft hij onder andere USB ...
3 laptop solden

UX325EA-KG262T – Pine Grey

Dit is een laptop van het merk Asus hij heeft een een Intel® Core™ i5 (11e gen.) 1135G7 processor. Daarnaast heeft hij 16 GB RAM geheugen, 512 GB opslag en een Intel® Iris® Xe Graphics videokaart. op gebied van externe aansluitingen heeft ...
899,00
Bekijk details
4 laptop solden

GF63 Thin 10UD-232BE – Black

Dit is een laptop van het merk MSI hij beschikt over een Intel® Core™ i7 (10e gen.) 10750H processor. Tevens heeft hij 8 GB RAM geheugen, 512 GB interne opslag en een Nvidia® GeForce® RTX™ 3050 Ti videokaart. op gebied van externe ...
899,00
Bekijk details

Laptop wintersolden 2022 vaak gestelde vragen

Wat vooral belangrijk is wanneer je een laptop koopt tijdens de solden is dat je ondanks de lagere prijs goed kijkt naar de specificaties van de laptop. Koop een laptop met minimaal een Intel i3 of AMD Ryzen 3 processor. Best koop je een laptop met minimaal 512GB SSD en 8GB RAM. Je vindt bij ons sowieso de juiste selectie aan laptops.

De wintersolden 2022 starten op 3 januari 2022 en lopen tot en met 31 januari 2022. Tijdens die periode verzamelen we voor jou de beste solden op laptops.

Je kan de beste laptop solden vinden in diverse webshops. Je vindt bij ons sowieso een overizcht van de beste kortingen op laptops tijdens deze wintersolden. Bovendien selecteren we voor jou de laptops die het beste geschikt zijn voor alle basis taken (Mail lezen, surfen, Netflix kijken en beeldbewerking) uit te voeren.

Heb ik je goed geholpen?

Gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal beoordelingen: 0

Nog geen stemmen, breng je de eerste stem uit?

Wat fijn dat je dit artikel goed vond 🙂

Volg ons op sociale media voor nog meer leuke tips

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig was voor jou!

Laat ons deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Tags:

Nico

Nico

Nico is de bezieler en beheerder van deze website. Stichter van Apple Nieuws Vlaanderen - MacKopen.be en De Beste Laptop. Gepassioneerd door technologie.

De Beste Laptop