fbpx
Laten we kennis maken!

Laptop advies Hoi ik ben Nico en ik ben gepassioneerd door technologie, bezeten door de nieuwste evoluties op hardware en software vlak.  Van familie en vrienden krijg ik vaak de vraag, welke laptop kan ik nu best kopen? Is dit een goede laptop? Wat is de beste laptop voor mijn budget? Door mijn nerd gehalte en met mijn eerdere ervaringen met websites door mij ontwikkeld zoals mackopen.be en Apple Nieuws Vlaanderen ben ik begonnen met “De Beste Laptop”.

Doorheen het jaar bekijk ik wat de beste koopjes zijn op de markt. Ik laat je weten wanneer er koopjes te doen zijn en geef met deze website tips en advies bij aankoop van een laptop.

Na het succes van “De Beste Laptop” ben ik nu begonnen aan mijn volgende 2 projecten. “De beste televisie” waar ik consumenten raad geef over welke televisie je best kan kopen. Daarnaast ben ik ook gestart met “iPhone voorraad” daar vergelijk ik prijzen en volg ik de voorraad op van pas gelanceerde iPhone’s zoals dat vroeger het geval was bij MacKopen.

Mijn missie

Met debestelaptop.be wil ik jou op een correcte manier informeren en begeleiden bij de aankoop van je laptop. Op een eerlijke, informatieve en onafhankelijke manier.

  • Laptops adviseren aan de beste prijs
  • De geschikte laptop vinden voor jou
  • Het beste advies geven
  • Onafhankelijk, eerlijk, oprecht met de nodige kennis van zaken

Heb je vragen, of ben je eerder opzoek naar persoonlijk advies? Aarzel dan zeker niet om mij te contacteren. Ik neem zo snel mogelijk terug contact met je op.