Laptop solden 2024: Overzicht van de kortingen

De beste laptop solden

Op 3 januari 2024 starten de wintersolden. Een periode van grote kortingen op diverse producten, waaronder ook laptops. Met dit artikelen proberen we jou te helpen het juiste koopje te doen waarvan je achteraf geen spijt zal hebben.

De wintersolden zijn het ideale moment om een koopje te doen. Zeker op laptops is dat het geval. Modellen die dit jaar zullen vervangen worden door een nieuwe reeks krijgen dan immers een mooie korting mee. Maar let op, er zijn wel enkele valkuilen waar je moet op letten.

De verleiding kan groot zijn om zomaar een laptop te kopen waar je een grote korting op ziet. Denk eraan, wat te mooi lijkt om waar te zijn, is ook meestal te mooi om waar te zijn. Hou bij aankoop van een laptop tijdens de solden rekening met de minimumvereisten voor een laptop in 2024.

laptop solden 2024

Minimale vereisten laptops 2024

  • Minimaal Intel i3 of AMD Ryzen 3 processor
  • Minimaal 8 GB RAM – 16 GB RAM aangeraden
  • Minimaal 512 GB Interne opslag
  • Full HD Scherm
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding

Overzicht laptop solden 2024

Onderstaand vind je een overzicht van laptops die een mooie korting krijgen tijdens de solden van 2024. Het zijn allemaal laptops die voldoen aan onze minimum vereisten. We verdelen ze onder in verschillende categorieën van gebruikt om het zo voor jou makkelijker om de juiste keuze te maken.

Op de hoogte blijven van de solden?

Tijdens de gehele solden periode volgen we de kortingen op laptops op de voet op. Wil je geen enkele deal missen dan raden we je aan ons te volgen op Facebook voor updates.

Nicolas Claeys
Nicolas Claeys

Nicolas Claeys of Nico van De Beste Laptop, is technologie en laptop expert. Al sinds 1997 volgt hij de PC wereld op de voet. Zowel Windows systemen als MacOS systemen kennen voor Nicolas geen geheimen. In 2017 richtte hij Debestelaptop.be op. De website is inmiddels uitgegroeid tot de meest toonaangevende en gerespecteerde laptop site van België

Vragen of opmerkingen zijn steeds welkom

Kan ik jou verder helpen?

De Beste Laptop