Redactionele & publicatie principes en normen

Bij De Beste Laptop hechten we groot belang aan transparantie en juiste communicatie. Lees hier alles over onze waarden en normen die we hanteren op deze website.

Onafhankelijk en informatief

De Beste Laptop is op geen enkele manier afhankelijk van adverteerders. Onze informatie op deze website wordt niet gesponsord door fabrikanten tenzij anders vermeld. De website haalt zijn inkomsten uit affiliate marketing en is ook in deze niet afhankelijk van slechts 1 partij. We verwijzen bij alle aanbevelingen naar meerdere externe webshops zodat onze lezers de vrije keuze hebben waar hun product aan te kopen.

De Beste Laptop schrijft geen reviews. We stellen enkel lijsten samen met laptops die aan te raden zijn volgens de actuele hardware normen. Daarnaast gaan we af op werkelijke gebruikerservaring van echte gebruikers zoals we die kunnen vinden op websites van webwinkels.

Indien we besluiten om een review te plaatsen van een product dan zal dat steeds op een onafhankelijke en transparante manier gebeuren. We plaatsen enkel reviews indien we het product ook echt zelf hebben getest. Dat zal dan ook zo specifiek vermeld worden in de product review.

Altijd actuele informatie, op elk moment.

De Beste Laptop staat gerant dat alle content op de website actueel is. We hebben redactionele maatregelen genomen om er voor te zorgen dat de content die we leveren aan onze lezers steeds actueel is. Dit is immers primordiaal om steeds de beste laptops te kunnen voorstellen. Op deze manier dragen we bij tot een optimale gebruikservaring voor onze bezoekers.

Onze lijsten met voorgestelde producten worden minsten elke 24 uur nagekeken op voorraad en beschikbaarheid. Daarnaast worden onze lijsten ook geüpdatet met nieuwe producten wanneer oude producten niet meer zouden voldoen aan onze ingestelde vereisten. Zo bent u als bezoeker steeds zeker van een juist advies.

De redactie

De redactie van De Beste laptop bestaat uit “Nico van De Beste Laptop“. Hij is de laptop expert die deze website in het leven heeft geroepen. Wanneer andere auteurs de website van content voorzien zal dit steeds vermeld worden in het artikel.

De redactie van De Beste Laptop is ook steeds bereikbaar voor feedback en kritiek. Onder elk artikel kan er gereageerd worden. Onze bezoekers kunnen er terecht met vragen of met kritiek. De redactie zal steeds nauwgezet antwoorden op alle vragen. Onze lezers kunnen ons eenvoudig bereiken via onze contactpagina.

Alle informatie en kennis die de redactie publiceert op de website wordt ook nauwkeurig nagekeken op juistheden en onjuistheden. Hiervoor raadplegen we bij elke redactie van nieuwe publicaties meerdere externe bronnen. Ook na publicatie passen we onze gepubliceerde inhoud aan indien dit nodig blijkt te zijn uit nieuw vergaarde informatie.

Alle artikelen worden in begrijpbare mensentaal geschreven. Niet iedereen is op de hoogte van alle technische computertermen. We zetten ons in als redactie om onze artikelen neer te schrijven in begrijpbare taal, zodat u de informatie ook juist kan interpreteren. We staan u graag te woord indien er toch iets niet duidelijk zou zijn.

Feitencontrole verplicht

Om u als lezer van de juiste informatie te voorzien wordt elk gepubliceerd artikel onderworpen aan een feitencontrole. Hiervoor gaan we de informatie gaan nakijken bij externe experten. Zo kan De Beste Laptop je voorzien van nauwkeurige en juiste informatie.

Bronvermelding

Het is voor ons belangrijk u als lezer aan te geven welke bronnen we gebruiken om u van de juiste informatie te voorzien. De Beste Laptop zal dan ook bij elk artikel vermelden welke bronnen er gebruikt zijn om onze informatie te staven. Lezers van onze website kunnen zo controleren vanwaar onze informatie komt en of deze juist is.

Met dit charter wenst De Beste Laptop transparant te communiceren naar zijn bezoekers en lezers over de betrouwbaarheid van deze website. Elke auteur, actief op deze website, is dan ook verplicht kennis te nemen van deze richtlijnen.

De Beste Laptop