BTW weg ermee actie bij MediaMarkt: Bespaar op laptops

Mediamarkt BTW weg ermee actie 2022

Op 1 maart 2023 start de BTW weg ermee actie bij MediaMarkt in België. Tijdens deze actie worden de prijzen van veel producten verlaagd met het bedrag dat overeenkomt met het btw-tarief van 21%. Dit biedt consumenten een uitstekende kans om te besparen op laptops en andere elektronica.

De BTW weg ermee actie is het uitgelezen moment om om mooie kortingen te scoren op laptops. Zeker in deze periode waar er doorgaans minder prijsverlagingen zijn.

Hoe werkt de BTW weg ermee actie voor laptops?

BTW weg ermee actie

Tijdens de BTW weg ermee actie geldt de korting van 21% op alle laptops die op voorraad zijn in de MediaMarkt winkels en online. De korting geldt voor laptops van verschillende merken, zoals HP, Lenovo, Dell, Acer en nog veel meer. Het gaat om verschillende soorten laptops, zoals gaming laptops, ultrabooks, 2-in-1 laptops en traditionele laptops.

Welke laptops zijn inbegrepen in de actie?

MediaMarkt heeft een breed aanbod aan laptops die inbegrepen zijn in de BTW weg ermee actie. Dit zijn laptops van bekende merken zoals HP, Lenovo, ASUS en Acer, maar ook laptops van andere bekende merken. Het is de moeite waard om de website van MediaMarkt te bekijken om te zien welke laptops inbegrepen zijn in de actie.

Overzicht beste laptop kortingen

Dis is een overzicht van de beste kortingen op laptops. De getoonde prijzen zijn de prijzen inclusief korting.

Tips om te profiteren van de actie

Bepaal jouw laptop behoeften

Voordat je begint met shoppen, is het verstandig om jouw laptop behoeften te bepalen. Bedenk waarvoor je de laptop wilt gebruiken, bijvoorbeeld voor werk, studie, gaming of gewoon voor dagelijks gebruik. Zo voorkom je onnodige aankopen en bespaar je geld.

Vergelijk prijzen en specificaties

Tijdens de BTW weg ermee actie is het verstandig om de prijzen en specificaties van laptops te vergelijken. Niet alle laptops zijn bij MediaMarkt het goedkoopst, dus het loont om te kijken naar andere winkels die vergelijkbare laptops aanbieden. Let daarbij op de specificaties van de laptops, zoals processor, geheugen en opslagcapaciteit.

Beperkte voorraad

Tijdens de actieperiode kunnen de voorraden in de winkels snel op zijn. Het is daarom verstandig om op tijd te zijn en gebruik te maken van de online reservatie mogelijkheden om te bestellen. Je kan dan je laptop binnen het halfuur afhalen in de winkel. Zo ben je zeker die top deal niet te missen.

Besluit: BTW weg ermee actie bij MediaMarkt

De BTW weg ermee actie van MediaMarkt in België is een uitstekende kans om te besparen op laptops en andere elektronica. Door jouw laptop behoeften te bepalen, prijzen en specificaties te vergelijken en op tijd te zijn, kun je ervoor zorgen dat je het meeste uit de actie haalt.

Je vindt hier meer informatie over wat BTW juist is.

Nicolas Claeys
Nicolas Claeys

Nicolas Claeys of Nico van De Beste Laptop, is technologie en laptop expert. Al sinds 1997 volgt hij de PC wereld op de voet. Zowel Windows systemen als MacOS systemen kennen voor Nicolas geen geheimen. In 2017 richtte hij Debestelaptop.be op. De website is inmiddels uitgegroeid tot de meest toonaangevende en gerespecteerde laptop site van België

Vragen of opmerkingen zijn steeds welkom

Kan ik jou verder helpen?

De Beste Laptop