De Beste Black Friday 2023 Gaming Laptop Deals

Black friday gaming laptops 2023

Het is november, dat wil zeggen dat Black Friday er aan zit te komen. Op Black Friday geven webshops grote kortingen op onder andere laptops en dus ook gaming laptops. Ben je op zoek naar een gaming laptops die mooie korting krijgt? Dan hebben we voor jou een handig overzicht opgesteld.

We hebben op deze pagina de gaming laptops verzameld die tijdens Black Friday 2023 in de aanbieding staan. We hebben deze gaming laptops geselecteerd en onderverdeeld in verschillende categorieën. Zo kan je eenvoudig in een oog opslag zien welke laptops er beschikbaar zijn naar jouw budget en hardware vereisten.

High-end ultra gaming laptops

Met deze laptops kan je de nieuwste games vloeiend spelen met maximale instellingen. Deze laptops hebben een prijskaart tussen 3000 euro en 2000 euro en zijn uitgerust met een NVIDIA GeForce RTX 4080 grafische kaart. Je bespaart tot 300 euro op deze laptops tijdens deze Black Friday periode.

High-end gaming laptops

Onderstaande gaming laptops zijn allen uitgerust met een NVIDIA GeForce RTX 4070 grafische kaart. Ook hiermee kan je vloeiend games spelen in hoge resolutie. Voor deze laptops betaal je tussen 1500 euro en 2000 euro. Er zijn Black Friday deals met tot 200 euro korting.

Basis gaming laptops

Op deze basis gaming laptops kan je de laatste nieuwe games vloeiend spelen. Je kan ze echter niet vloeiend spelen in de hoogste resoluties. Oudere games zijn dan weer helemaal geen probleem voor deze krachtpatsers. Deze laptops zijn allemaal uitgerust met een NVIDIA GeForce RTX 4060 of RTX 4050 grafische kaart. Ze hebben een prijskaartje tussen 1000 euro en 1500 euro. Er zijn, tijdens Black Friday, kortingen tot 350 euro.

Goedkope gaming laptops

Deze gaming laptops zijn uitermate geschikt voor de beginnende gamers. Ze bieden een zeer goede balans tussen prijs en kwaliteit. Naast basis gaming laptops zijn deze laptops ook echte krachtpatsers dankzij hun Intel Core i5 of i7 processor. Of AMD Ryzen 5 of Ryzen 7 processor. Hierdoor zijn ze ook geschikt als laptop voor dagelijks gebruik. De grafische kaart is minimaal NVIDIA GeForce RTX 3060 of RTX 3050. De Black Friday kortingen op deze laptops lopen op tot 150 euro korting. Zo goed als al deze laptops zijn goedkoper dan 1000 euro.

Dit overzicht werken we dagelijks bij. Zo ben je zeker dat alle laptops die hier zijn verzameld ook werkelijk op voorraad zijn. Ben je eerder op zoek naar een gewone laptop? Bekijk dan deze Black Friday laptop deals.

Nicolas Claeys
Nicolas Claeys

Nicolas Claeys of Nico van De Beste Laptop, is technologie en laptop expert. Al sinds 1997 volgt hij de PC wereld op de voet. Zowel Windows systemen als MacOS systemen kennen voor Nicolas geen geheimen. In 2017 richtte hij Debestelaptop.be op. De website is inmiddels uitgegroeid tot de meest toonaangevende en gerespecteerde laptop site van België

Vragen of opmerkingen zijn steeds welkom

Kan ik jou verder helpen?

De Beste Laptop