Laptop kortingen Mediamarkt BTW weg ermee actie

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Vanaf 4 maart is het weer zover, dan start Mediamarkt opnieuw een “BTW weg ermee” actie. Je krijgt tijdens deze actie periode 21% korting op diverse producten. 

Mediamarkt BTW actie laptops Eén keer per jaar houdt MediaMarkt een BTW weg ermee actie. Dit jaar start de actie op 4 maart om 20 uur exclusief in de online winkel van Mediamarkt. Tijdens deze actie krijgen tal van producten 21% korting. Uiteraard krijgen ook laptops korting tijdens deze actie.

Het moment dus om een laptop te kopen met een mooie korting. Vanaf de avond van 4 maart zullen we deze pagina aanpassen en de beste laptop kortingen hier vermelden. Naast laptops zijn. er natuurlijk ook kortingen op tal van andere producten. Je kan 21% korting krijgen op zo goed als alle producten van Mediamarkt.

De actie van Mediamarkt loopt nog tot en met zondag 8 maart. Snel zijn is dus de boodschap. Bepaalde artikelen kunnen beperkt voorradig zijn, hou daar zeker rekening mee.

[/vc_column_text][vc_btn title=”Ga naar Mediamarkt” color=”green” size=”lg” align=”center” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fas fa-arrow-right” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fclk.tradedoubler.com%2Fclick%3Fp%3D272943%26a%3D2947769%26epi%3Dbtwactieknop%26url%3Dhttps%253A%252F%252Fwww.mediamarkt.be%252Fnl%252Fshop%252Fbtw-actie.html|title:Mediamarkt%20BTW%20ACTIE|target:%20_blank|rel:nofollow”]

Mediamarkt Laptop kortingen
[vc_column_text]

Wil je op de hoogte gehouden worden van de beste laptop kortingen tijdens deze actie? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de beste acties!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Heb ik je goed geholpen?

Gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal beoordelingen: 0

Nog geen stemmen, breng je de eerste stem uit?

Wat fijn dat je dit artikel goed vond 🙂

Volg ons op sociale media voor nog meer leuke tips

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig was voor jou!

Laat ons deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Nico

Nico

Nico is de bezieler en beheerder van deze website. Stichter van Apple Nieuws Vlaanderen - MacKopen.be en De Beste Laptop. Gepassioneerd door technologie.

Vragen of opmerkingen zijn steeds welkom

Kan ik jou verder helpen?

De Beste Laptop

Mis deze laptop kortingen niet!

Laptop korting

Mis deze kortingen NIET

Deze exclusief geselecteerde kortingen op laptops mag je zeker niet gemist hebben!