Laptop kortingen Mediamarkt BTW weg ermee actie

Mediamarkt laptop korting

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Vanaf 4 maart is het weer zover, dan start Mediamarkt opnieuw een “BTW weg ermee” actie. Je krijgt tijdens deze actie periode 21% korting op diverse producten. 

Mediamarkt BTW actie laptops Eén keer per jaar houdt MediaMarkt een BTW weg ermee actie. Dit jaar start de actie op 4 maart om 20 uur exclusief in de online winkel van Mediamarkt. Tijdens deze actie krijgen tal van producten 21% korting. Uiteraard krijgen ook laptops korting tijdens deze actie.

Het moment dus om een laptop te kopen met een mooie korting. Vanaf de avond van 4 maart zullen we deze pagina aanpassen en de beste laptop kortingen hier vermelden. Naast laptops zijn. er natuurlijk ook kortingen op tal van andere producten. Je kan 21% korting krijgen op zo goed als alle producten van Mediamarkt.

De actie van Mediamarkt loopt nog tot en met zondag 8 maart. Snel zijn is dus de boodschap. Bepaalde artikelen kunnen beperkt voorradig zijn, hou daar zeker rekening mee.

[/vc_column_text][vc_btn title=”Ga naar Mediamarkt” color=”green” size=”lg” align=”center” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fas fa-arrow-right” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fclk.tradedoubler.com%2Fclick%3Fp%3D272943%26a%3D2947769%26epi%3Dbtwactieknop%26url%3Dhttps%253A%252F%252Fwww.mediamarkt.be%252Fnl%252Fshop%252Fbtw-actie.html|title:Mediamarkt%20BTW%20ACTIE|target:%20_blank|rel:nofollow”]

Mediamarkt Laptop kortingen
[vc_column_text]

Wil je op de hoogte gehouden worden van de beste laptop kortingen tijdens deze actie? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de beste acties!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Nico

Nico is de bezieler en beheerder van deze website. Stichter van Apple Nieuws Vlaanderen - MacKopen.be en De Beste Laptop. Gepassioneerd door technologie.

Vragen of opmerkingen zijn steeds welkom

Heb je een vraag of opmerking?

De Beste Laptop